Cégtörténet

ORGOTEM Vegyipari, Felületvédelmi Kft.

A vállalkozás jogelődje 1989-ben lett alapítva, Dokumentation néven és a galvanizálás, felületkezelés területén tervezéssel és tanácsadással foglalkozott.

1990-ben a cég rövid időn belül kizárólagos családi tulajdonná vált: Orgován és Társai Felületvédelmi Kft. néven. A cég a  mérnöki irodai tevékenységét 1992-ben bővítette ki a felületkezelő iparági termékek forgalmazásával.
 


E tevékenységet Budapesten kezdte meg, majd 1996-ban a cég új, saját telephelyre, az M0 gyürü déli szakaszánál található Dunaharaszti, Ipari Park területére költözött. A telephelyen 600 m2 raktárterület és 200 m2 korszerű irodák állnak rendelkezésre.

Időközben a társaság neve - ORGOTEM Vegyipari, Felületvédelmi Kft-re; változott az alapító és a jelenlegi tulajdonosok családi nevének összevonásából adódóan.
 


A cég tulajdonosai a tevékenység külső minősítését is szükségesnek tartották, ezért az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer kiépítése és tanúsítása 2005 évben megtörtént.

Regisztrációs számunk: MR 1559 18 EU

 


 


2009-ben cégünk tevékenysége bővült, az elektronikai ipariban felhasznált tűzveszélyes termékek tárolásával és logisztikai feladatok ellátásával. Raktárunk egy részének átépítését és korszerű berendezésekkel való felszerelését az "Új Magyarország" program támogatta.

KMOP-2009-1.2.1/A
A mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése

Pályázó: Orgotem Kft. (2330 Dunaharaszti, Határ út 132.)
Közreműködő szervezet: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (1539 Budapest, Pf. 684.)

Az Európai Unió által társfinanszírozott projekt
www.nfu.hu
www.magzrt.hu


Továbbá, mint az Enthone termékek hivatalos disztribútora, felületkezelő vegyszerek magyarországi forgalmazását is ez évtől végezzük. A forgalmazás szorosan együttműködik szállítási ágazatunkkal, mely meghatározó partnereink gyors kiszolgálása tekintetében.
 


2014. év cégünk fennállásának  25. éve.

Ezúton is köszönjük Vevőink megtisztelő bizalmát.